понедельник, 28 марта 2016 г.

Семінар вчителів біології

9 комментариев:

  1. Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №2, Шкарупа Олена Миколаївна. Дуже корисна і цікава інформація. Дякую!

    ОтветитьУдалить
  2. Туріянська ЗШ I-III ступенів,Горобець Людмила Миколаївна.Велике спасибі за цікавий матеріал!

    ОтветитьУдалить
  3. Панчівська ЗШ І-ІІІ ступенів, Дроздова Марія Володимирівна.
    Дякую за цікаві презентації та корисний матеріал. Сподобався урок з теми "Внутрішня будова птахів", особливо частина, коли під час здобування нових знань, учні самостійно готують презентацію. Дякую.

    ОтветитьУдалить
  4. Оситнязька ЗШ І-ІІІ ст. Ігнатьєва Лідія Іванівна.
    Матеріал семінару досить корисний і змістовний. На уроці біології вчитель застосовує інноваційні технології, учні самостійно створюють презентацію що сприяє розвитку ключових та предметних компетентностей, креативного та логічного мислення учнів,вчить учнів продуктивно співпрацювати ,проявляти ініціативу.Досить цікавими є презентації.Дякую Євгенії Петрівні за вдало підібраний матеріал семінару.

    ОтветитьУдалить
  5. Туріянська ЗШ І-ІІІ ступенів, О.Б.Сукач.
    Запропонований урок біології «Внутрішня будова птахів» зорієнтований на реалізацію компетентністного підходу у навчанні. Зокрема:
    • розвиток розумових здібностей та якостей особистості (пізнавального інтересу, спостережливості, уяви, уваги, пам'яті);
    • підвищення рівня мотивації учнів;
    • використання суб’єктивного досвіду набутого учнями;
    • формування у учнів навичок отримувати, осмислювати та використовувати інформацію з різних джерел;
    • створення умов для інтенсифікації навчально-виховного процесу;
    • використання випереджальних завдань , що передба¬чають активну самостійну та самоосвітню діяльність учнів.
    Вчитель чітко визначила завдання уроку, органічно пов'язала всі частини уроку, заклала перспективу на наступний урок. Євгенія Петрівна, при проведенні уроку, використовувала демонстраційний і роздавальний матеріал, що сприяє розвитку пізнавальних процесів в учнів (сприйняттю, пам'яті, уваги, мислення, мовлення), створила умови, що дозволяють учням одержувати частину завдань самостійно під керівництвом педагога.
    Її позаурочні заходи сприяють розвитку умінь встановлювати гармонійні стосунки з природою на основі поваги до життя як найвищої цінності і всього живого як унікальної частини біосфери.
    Євгеніє Петрівно! Щиро дякую за цікавий та змістовний матеріал, підібраний до семінару. Бажаю вдячних учнів, успіхів на педагогічній ниві і натхнення на нові звершення!

    ОтветитьУдалить
  6. Дякую Євгенії Петрівні за гарний і змістовний матеріал. Цікава і корисна інформація для систематизації матеріалів у розділі "Опорні листи з природознавства" (візьму на озброєння). Гарно змодельований урок, який відповідає усім вимогам до сучасного уроку, містить різноманітні інноваційні форми та методи, спрямований на компетентнісний підхід. Виступ агітбригади демонструє, що позакласна робота поставлена на належному рівні. А сам захід сприяє розвитку творчого потенціалу чнів. Для релаксу запропоновані гарні презентації (за що окреме спасибі). Тож творчих успіхів і натхнення!

    ОтветитьУдалить
  7. Переглянула, представлений матеріал, він є дуже корисним. Урок сподобався. Він є насичений, сприяє розвитку предметних компетентностей. А використання інноваційних технологій та наочностей сприяє кращому запамятовуванню матеріалу на уроці.

    ОтветитьУдалить
  8. Новохатченко Т.М., Масляна К.М., Федоров М.М.. Дякуємо за змістовну інформацію. Дуже корисний матеріал для використання на уроках. Презентація допоможе дітям краще сприймати і засвоювати матеріал.

    ОтветитьУдалить
  9. Денисенко А.О. Златопільська гімназія. Необхідний і доступний матеріал. Із задоволенням використаю у своїй роботі. Дякую.

    ОтветитьУдалить